Stream Creative

Kik vagyunk?

 

 

ENDRÉDY ANIKÓ

tervező grafikus / art director

+36 30 757 55 33
aniko.endredy@streamcreative.hu

Rajz-vizuális kommunikáció tanárként szerzett diplomát, majd dolgozott a beltéri médiától kezdve a nagy reklámügynökségig olyan ügyfeleknek mint a Peugeot, az Egmont Kiadó, a BASF vagy a Kormányhivatal. Tapasztalata alapján egyedi látásmódjával, kiváló arányérzékkel és ötletekkel tud segítségére lenni a megrendelőknek.

ENDRÉDY ZSOLT

ügyvezető

Milyen a jó logó?

Amikor egy új ötletet vagy terméket indítanak útjára, mindig megfogalmazódnak ezek a kérdések. Cégünk igény szerinti komplex megjelenést dolgoz ki az arculati elemek tervezésétől kezdve, a hirdetési konvenciók és stílus megteremtésén át a tökéletes weboldalig.

Teljeskörű grafikai

tervezéssel, marketing és piackutatási tanácsadással állunk rendelkezésére azoknak is akik picit többet szeretnének egy logó vagy alap arculat kialakításánál. Legyen az egy egyszerű betűlogó, könyvborító, hirdetés, magazin arculat vagy dobozterv, különféle képalkotási eljárásokat alkalmazunk mindig a megfelelő technikával.

Ötvözzük a hagyományos, manuális módszereket a digitálissal,

így a szabadkézi rajz megelevenedik a képernyőn. A figura élni kezd, a lentikuláris lencséken pedig szinte kézzel foghatóak a tárgyak, és jó érzés amikor azt mondják: ez nagyon szép lett!